Klasse-01-import_alles-geregeld-Afbeelding-omslag

ALLES GEREGELD

  • Zoek zelf uw auto of maak gebruik van onze deskundigheid

U kunt zelf een auto opzoeken of gebruik maken van onze deskundigheid en ons een zoekopdracht geven. Wij kennen de Duitse markt en weten precies waar je wel kunt kopen maar vooral ook waar zeker niet.

  • Reservering en keuring

Zodra we de auto hebben gevonden die aan al uw wensen voldoet wordt de auto gereserveerd en gaan we ernaar toe. Op locatie wordt de auto gekeurd door ons op verschillende punten. Na goedkeuring nemen wij direct contact met u op en zal de auto voor de best mogelijke prijs worden aangekocht.

  • Transport en aflevering

Het transport naar Nederland wordt voor u geregeld en binnen één week zal de auto op locatie bij AutoBas Nijverdal staan. De auto wordt bij het RDW gekeurd, BPM aangifte wordt gedaan en binnen 14 dagen kunt u al gaan genieten van uw nieuwe auto.

  • Alles geregeld

Kortom, het gehele import traject van onderhandeling, kwaliteitscontrole, transport, keuren bij RDW, aangifte BPM, onderhoud en poetsen tot aan het thuis afleveren nemen wij voor u uit handen!

  • Auto inruilen?

Bij Klasse Import heeft u de mogelijkheid om uw auto in te ruilen bij de aankoop van uw klasse auto. Wij beoordelen uw auto en komen met een professionele taxatie.

BEKIJK HET AANBOD VAN ONZE EXCLUSIEVE KLASSE IMPORT AUTO'S

BEKIJK HET AANBOD VAN ONZE EXCLUSIEVE KLASSE IMPORT AUTO'S

LAAT MIJ VERRASSEN